Tarieven Haptonomie-Oss

Kun je ook wat Haptonomische hulp gebruiken en woont u in de omgeving van Oss? Bent u nieuwsgrierig naar de Haptonomie tarieven?

Maak dan een afspraak voor een gratis intake.
Bel tel. 06-13362776 of mail info@lillyharen.nl
Adres: Eindstraat 18, 5368 AT  Haren (bij Oss)

Na een intake van ongeveer 1½ uur kiezen we de Haptonomie behandeling die het beste bij je past.Het aantal afspraken is afhankelijk van de aard van het probleem waar je mee zit. Zo’n eerst ontmoeting is gratis. Het is belangrijk, dat er een klik is.

Tarieven:

  • Natuurgeneeskundig consult (klein)           € 40,–
  • Natuurgeneeskundig consult (normaal)     € 60,–
  • Natuurgeneeskundig consult (groot)          € 90,–

Vergoeding zorgverzekeraars: via aanvullende verzekering.

Klik op onderstaande link:

2013: http://www.batc.nl/vergoedingenlijst.pdf

Ik ben aangesloten als:Natuurgeneeskundig holistisch therapeut bij de Beroepsvereniging
BATC aansluitnr: 1562

Ik handel vanuit de 5 principes:

  • Energie
  • Prikkeloverdracht,
  • Drainage,
  • Voeding
  • Psyche

Werkzaamheden in mijn praktijk geschreven vanuit de 5 natuurgerichte principes.

Energie: In alles zit energie en alles kost energie of geeft energie. Wanneer dat in evenwicht is dan is er geen probleem. Toch kan er in ieder mensenleven wel eens iets heftigs gebeuren, waardoor ineens dat evenwicht weg is. Het leven is dan moeilijk, het kost ons dan meer energie om te leven, dan dat het leven ons teruggeeft.

Prikkeloverdracht: Via gesprekken en aanrakingen laat ik je een weg vinden om weer op “bijna moeiteloze” manier terug in dat evenwicht te komen. Via aanrakingen op het lichaam of op de voet wordt je duidelijk gemaakt waar hem de schoen wringt. Gevoelsmatige kunnen we aannemen waarom we op een bepaalde manier handelen.
Drainage: Als we weten welke patronen niet meer goed voor ons zijn, kunnen we ook andere keuzes maken. Keuzes waarin we los kunnen laten wat ons niet meer past.

Drainage: Als we weten welke patronen niet meer goed voor ons zijn, kunnen we ook andere keuzes maken. Keuzes waarin we los kunnen laten wat ons niet meer past. Hierbij begeleid ik je je zodat je zelf kunt aanvullen wat je wel en niet past om als Geestelijke ballast los te laten. Zodat we patronen los kunnen laten die niet meer bij ons passen.

Voeding: Het is altijd goed om te voelen welke voeding ons goed doet. Ik breng je in contact met je zelf, waarin we samen gaan kijken wat is goed voor jou? Wat voedt je en wat brengt je levensgeluk en levenslust. Contact te maken met onszelf en beseffen: “Dit doet me goed. Hierdoor voel ik dat ik meer mezelf kan zijn”. Waarin en waardoor voel je dat je steeds meer jezelf mag zijn? Wat past je? Waar pas ik me aan? Wat past me niet meer.

Psyche: Fysieke, geestelijke, spirituele en energetische aspecten van een mens zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als iets ons niet meer past, is het nodig om te accepteren, te verwerken, waardoor we het los kunnen laten. We worden ons bewust van bepaalde patronen: Waarin passen we ons zo aan? Waar lopen we onszelf voorbij? Hoe krijgen we weer zeggenschap over ons eigen leven? Door bewust te zijn van ons gedrag, kunnen we ons van de schadelijke patronen ontdoen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.